Keuzehulp

Het kan zijn dat u nog niet zeker bent van uw keuze. Gaat u voor een glasvezelverbinding of blijft u voorlopig toch bij uw huidige dienstaanbieder? Om u te helpen met uw keuze, hebben wij een aantal vragen, die u zichzelf kunt stellen, voor u op een rijtje gezet.

1 Welke diensten gebruikt u op dit moment?

Welke diensten voor internet, televisie en telefonie gebruikt u op dit moment? Wat betaalt u voor deze diensten?

Om uw huidige situatie goed te kunnen vergelijken met andere mogelijke dienstaanbieders, dient u rekening te houden met:

  • Het huidige abonnement / mogelijk meerdere abonnementen voor internet, televisie en telefonie dat/die u op dit moment heeft.
  • Extra (variabele) kosten als beltikken en aanvullende opties als extra zenders en tv gemist.

Zet de kosten op een rijtje. Houdt u hierbij, naast uw huidige internet abonnement, ook rekening met een mogelijk CanalDigitaal abonnement, telefonie en uw analoge / ISDN abonnement. Tip: pak de facturen van uw dienstaanbieder erbij.

2 Hoe ervaart u het gebruik van deze diensten?

Hoe ervaart u het gebruik van deze diensten? Heeft u snel internet of laat de verbinding te wensen over? Heeft u goed tv-ontvangst en baalt u van het beperkte aantal zenders? Of is uw huidige ontvangst prima?

Het kan zijn dat u nu nog geen problemen ervaart. In de toekomst vereisen bepaalde diensten extra snelheden, ofwel hogere bandbreedtes. Voldoet uw huidige internetsnelheid?

3 Wat zijn uw wensen rondom een snelle internetverbinding?

Wat zijn uw wensen rondom een snelle internetverbinding? Bepaal wat u verwacht van een dienstaanbieder en de diensten die u afneemt. Wilt u internet, televisie én telefonie? Of heeft u voldoende aan internet en telefonie? Wilt u extra zenders en afleveringen terug kunnen kijken of heeft u voldoende aan de standaard zenders?

Keuze

Per dienstaanbieder verschilt uit welke diensten u kunt kiezen. Hou er rekening mee dat niet iedere dienstaanbieder dezelfde snelheden en aanvullende diensten aan kan bieden. Hierdoor kunnen prijzen variëren. Neem dit mee in uw keuze.

Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Glasvezel internet is nog nooit zo dichtbij geweest

Noord-Holland

FiberNH B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord
Telefoon: 085 0405111
E-mail: info@fibernh.nl

Noordoostpolder

FiberFlevo B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord
Telefoon: 085 0405100
E-mail: info@fiberflevo.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu