Glasvezelexpert peilt eerst animo met vraagbundeling

 

FiberFlevo start vandaag met de vraagbundeling in de buitengebieden van de Flevopolder. Wanneer in de komende zes weken minimaal vijftig procent van de geselecteerde adressen zich aanmeldt, kunnen die in de toekomst gaan genieten van snel glasvezelinternet.

Op 18 juli 2018 gingen de Provinciale Staten van Flevoland akkoord met het voorstel om geld te reserveren voor de aanleg van snel internet in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland. FiberFlevo stelt zich niet alleen mogelijk beschikbaar als ideale kandidaat voor het aanbod, maar maar zal zelf eerst de behoefte naar snel glasvezelinternet peilen. Daarom start het bedrijf haar eigen vraagbundeling. Voor het leveren van de internetdiensten op het toekomstige glasvezelnetwerk werkt FiberFlevo opnieuw samen met de Flevolandse provider Solcon.

Vanaf heden tot 29 oktober kunnen bewoners van adressen in het buitengebied zich aanmelden. Dat kan online op de website van FiberFlevo, maar ook via het aanmeldformulier wat zij inmiddels in de bus hebben gekregen. Voor bewoners die nog twijfelen worden er tijdens de vraagbundeling vijf informatieavonden georganiseerd. Ook kunnen zij bij lokale ambassadeurs van het project terecht met al hun vragen.

FiberFlevo legde eerder al succesvol een glasvezelnetwerk aan in het buitengebied van de Noordoostpolder. De komst van glasvezelinternet biedt naast een hoge snelheid ook verschillende online diensten zoals digitale televisie en telefonie. Daarmee kunnen zowel bedrijven maar ook huishoudens op een moderne manier gebruik maken van het internet.

De missie is eenvoudig: vóór uiterlijk 29 oktober een aanmeldpercentage behalen van minimaal 50%. Wanneer dit lukt kunnen bedrijven en huishoudens in het buitengebied eindelijk genieten van snel en stabiel glasvezel internet!

 

aanmeld-foto

Glasvezel internet is nog nooit zo dichtbij geweest

Noord-Holland

FiberNH B.V.
Postbus 4033
3102GA
Schiedam

Noordoostpolder

FiberFlevo B.V.
Postbus 4033
3102GA
Schiedam

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu